ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine sahip taşeron firmalara, Hijyen Kalite Yönetim ve Satın Alma ekibi tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, güvenli gıda üretimi hammadde tekstür ve duyusal özellikleri incelenir. Uygun görülen firmalar deneme sürecine alınarak değerlendirmeye tabi tutulur. Olumlu değerlendirme sonucunda çalışmaya başlanır. Bünyemize alınan tüm hammaddeler ancak Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi süreçleri takip edilerek kabul edilir ve son ürüne işlenir. ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi garantisi olmayan hiçbir ürün kabul edilmez.

Gürcanlar Et
Keskin Et
Erşan
Gedik Piliç
Lezita
Banvit
Metro
Muti
Feast
Fine Food
Lütfü Yüksel
Yudum
Olin
Selva
Tarım Kredi
Faik süt
Eker
Pınar
Sütaş
Balkovan
Koska
Nestle
Eti
Sütaş
Calve
Tat
Tamek
Tukaş
Dimes
Pepsi
Pınar
Uludağ
Yedigün
Torunlar Gıda
Ünal Bakliyat
Hekimoğlu Un
İmamoğlu Un
Ova Un
Bağdat Baharat
Hindistan Baharat
Mevsim Baharat
Kent
Knorr
Lütfü Yüksel
Estuz
Ekmek
Diversey
Kanat Endüstriyel
Oxy